Company Logo

Het in Brussel gevestigde KIVO 3D kondigt een strategisch partnerschap aan met het V-Ex platform voor de levering van online ruimtes en evenementen

28th February 2024

De Brusselse 3D-specialist KIVO 3D verlegt de grenzen van realisme voor online ruimtes door een reeks oplossingen aan te bieden van 360-fotografie van fysieke ruimtes tot volledig in 3D weergegeven omgevingen. Dankzij een overeenkomst met V-Ex, wereldwijd marktleider op dit gebied, worden het realisme en de functionaliteit van deze virtuele ruimtes tot het uiterste gedreven.
 
Na een samenwerking om Digital Twins aan te bieden, hebben ze de relatie nu uitgebreid met virtuele gebouwen, showrooms, tentoonstellingen en conferenties – allemaal geleverd op het V-Ex platform. KIVO 3D heeft een exclusieve overeenkomst getekend voor het aanbieden van V-Ex 3D content, platforms, virtuele en hybride evenementen in België. Het hoofdkantoor van V-Ex is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, maar als exportbedrijf dat zich richt op de Amerikaanse en Europese markten, had het een gevestigde partner in de EU nodig om te kunnen blijven leveren aan organisaties en bedrijven die lokaal willen inkopen.
 
KIVO 3D is een specialist in digitale platforms die meeslepende, interactieve 3D-ervaringen van levensechte plaatsen biedt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het creëren van digitale tweelingen van echte gebouwen en ruimtes, zodat bezoekers deze in real-time kunnen verkennen en ermee kunnen interageren. Het biedt nu de mogelijkheid om compleet nieuwe virtuele omgevingen te creëren en live online onderwijs-, verkoop- en evenementenervaringen rond deze ruimtes te bouwen.
 
Beide bedrijven zijn gewend aan het leveren van verkenbare 3D ruimtes, maar de nieuwste generatie locaties, conferenties en online showrooms kunnen nu worden gebouwd als een exacte Digital Twin reproductie van een fysieke ruimte, of als een compleet nieuwe virtuele omgeving. 
 
Om meer te ontdekken ga naar de volgende pagina’s.
 

Image 1: Het in Brussel gevestigde KIVO 3D kondigt een strategisch partnerschap aan met het V-Ex platform voor de levering van online ruimtes en evenementen


Over V-Ex

V-Ex is al ruim 10 jaar een gerenommeerde aanbieder van virtuele events en digitale diensten. Via een bedrijfseigen platform levert V-Ex ongeëvenaarde digitale belevingen, van grootschalige events, vakbeurzen, tentoonstellingen en exposities tot verkoop- en trainingsomgevingen. Het eventteam creëert in samenwerking met de 3D-ontwerpafdeling zowel permanente als liveprojecten met indrukwekkende visuele ervaringen voor ongelimiteerde aantallen toeschouwers overal ter wereld.


Editorial Contact: Anne-Marie Howe

Tel: +44 (0)1905 917477

Web: news.dmaeuropa.com

Email: press-team@dmaeuropa.com

Address: Progress House, Midland Road, Worcester, Worcestershire, WR5 1AQ, United Kingdom

Reader Contact:

V-Ex Virtual Exhibitions Ltd: V-Ex Enquiries

Tel: +44 (0) 1907 917477

Web: http://www.v-ex.com

Email: enquiries@v-ex.com

Address: Progress House, Midland Road, Worcester, WR5 1AQ