Company Logo

Sulzer udvider aktiviteterne i Danmark

29th April 2021
Nu tilbyder vi hele paletten fra salg og projektering til avancerede reparationersopgaver på eget værksted, med tilhørende kontorfaciliteter.

Det første spadestik er taget til et nyt servicecenter i Danmark, som tilbyder det fulde sortiment af produktsalg og vedligeholdelsesarbejder i hele Danmark og alt er samlet under ét tag. Det nye multihus i Middelfart arbejder tæt sammen med Sulzers globale netværk, af servicecentre, der yder lokal support med en verdensomspændende ekspertise.

Historisk går virksomhedens tilstedeværelse i Danmark, helt tilbage til 1968. Sulzers nye faciliteter tilbyder det komplette udvalg af vedligeholdelses- og reparations arbejder. Det specialbyggede 1728 m2 store servicecenter vil være omdrejningspunkt for alle kunder i Danmark, også offshore. Placeringen i Middelfart er centralt for hele Danmark og vil fremstå som en del af Sulzers globale netværk, der giver et tæt og nært forhold til kunderne.

Ove Fjordmand, Direktør for Sulzer Denmark, forklarer: ”Vi bruger vores kombinerede kompetencer og ekspertise til, at levere de bedste løsninger til vores kunder med hensyn til effektivitet, bæredygtighed og omkostningseffektivitet. Vi har opbygget et stærkt partnerskab med mange kunder inden for spildevandssektoren på bare 10 år, og nu får vi faciliteterne til at udvide vores horisont. Vi mener, at hele vores kollektive viden og brancheekspertise er større end summen af dens dele. Sammen med det bredere Sulzer-netværk vil vi være i stand til, at levere et omfattende udvalg af løsninger til alle de store industrisektorer, herunder olie og gas, vand og spildevand, kemisk behandling, samt papirmasse og papir. ”

Avanceret reparationsteknologi

De nye værkstedsarealer på 1300 m2 er indrettet med værksteds pladser, hvor der samarbejdes med LaserCladding Nordic, et firma, der har arbejdet tæt sammen med Sulzer i de sidste to år. Sammen tilbyder vi stor og betydelig ekspertise til genopbygning og istandsættelse af vigtige komponenter som eksempelvis rotoraksler.

Lasersvejsningsteknologi betyder reparationer ved lave temperaturer samt muligheden for, at anvende belægninger med høj styrke og derved forbedre udstyrets holdbarhed. Den mulighed vi har ved, at have delt teknologi på stedet vil give kunderne flere fordele, herunder en hurtigere projektlevering.

Knud Skafte, servicechef for Sulzer Denmark udtaler, “Vores nye servicecenter er designet til, at optimere arbejdsgangen og sikre, at vi tilbyder hurtige turnarounds og en effektiv service til alle vores kunder.”

Ekspertise inden for feltservice

Det nye servicecenter tilbyder vedligeholdelsesarbejder til en lang række produkter både i værkstedet og ude hos kunderne. Field service ingeniører er specialuddannet i opgaver på offshore markedet, når det store grej skal vedligeholdes på stedet.
Knud fortsætter: ”I de kommende måneder vil vi føre tilsyn med opførelsen af servicecentret samt starte processen med, at ansætte og uddanne yderligere ingeniører. For nye teammedarbejdere, vil vi søge efter personer med erfaring i pumper og reparation af roterende udstyr, samt viljen til, at lære nye færdigheder og med en passion for teknik. ”

 

Image 1: Sulzers nye specialbyggede servicecenter giver kunderne adgang til virksomhedens omfattende produktsortiment samt service og reparationsarbejder.

Image 2: Det nye servicecenter i Middelfart er designet til, at optimere på alle arbejdsgange.


About Sulzer:

Sulzer is a global leader in fluid engineering. We specialize in pumping, agitation, mixing, separation and application technologies for fluids of all types. Our customers benefit from our commitment to innovation, performance and quality and from our responsive network of 180 world-class production facilities and service centers across the globe. Sulzer has been headquartered in Winterthur, Switzerland, since 1834. In 2021, our 13’800 employees delivered revenues of CHF 3.2 billion. Our shares are traded on the SIX Swiss Exchange (SIX: SUN). www.sulzer.com

The Flow Equipment division specializes in pumping solutions specifically engineered for the processes of our customers. We provide pumps, agitators, compressors, grinders, screens and filters developed through intensive research and development in fluid dynamics and advanced materials. We are a market leader in pumping solutions for water, oil and gas, power, chemicals and most industrial segments.

www.sulzer.com


Editorial Contact: Admin

Tel: +44 (0)1905 917477

Web: www.dmaeuropa.com

Email: press-team@dmaeuropa.com

Address: Progress House, Midland Road, Worcester, Worcestershire, WR5 1AQ, United Kingdom

Reader Contact:

Sulzer Global: Troy Rodger, Sulzer Management Ltd

Web: https://www.sulzer.com

Email: troy.rodger@sulzer.com

Address: Sulzer Management Ltd, Neuwiesenstrasse 15, 8401 Winterthur, Switzerland